Ajankohtaista

Lehdistötiedote: Pet Camerat

KOIRANOMISTAJAT VOIVAT SEURATA KOIRIEN ELÄMÄÄ LEMMIKKIHOITOLA VIERASHUONEESSA INTERNETISSÄ EUROOPAN ENSIMMÄISELLÄ PET CAMERA-JÄRJESTELMÄLLÄ

Kempeleessä toimiva Lemmikkihoitola Vierashuone Oy tarjoaa asiakkailleen ainutlaatuisen mahdollisuuden hoitokoirien elämän seuraamiseen hoitojakson aikana. Järjestelmä on ihan uusi ja todennäköisesti tällaisessa käytössä ainutlaatuinen koko Euroopassa. Idea Pet Camera-järjestelmän asentamiseen lähti liikkeella ajatuksesta helpottaa koiranomistajien ikävää pitkien hoitojaksojen aikana, sanoo Vierashuoneen yrittäjä Simo Tolonen. Asiakas pääsee nyt seuraamaan koiraa reaaliaikaisesti omilla tunnuksilla internetissä ja toteamaan että koiralla on kaikki hyvin.
Aika moni asiakkaistamme on soitellut matkanpäältä hoitojakson aikana ja kysellyt koiran tilanteesta. Nyt sen voi todeta myös livenä ja saada näköhavainnon leikkivästä koirasta, Tolonen jatkaa. Vierashuoneen asiakkaiden suhtautuminen uuteen järjestelmään on ollut erittäin positiivista ja hoitola odottaa sen tuovan uusia asiakkaita hoitolaan.

Vierashuone on 15 paikkainen koirahoitola Kempeleessä. Vierashuone haluaa profiloitua erittäin korkeatasoisena ja monipuolisena hoitolapalveluiden tarjoajana. Nyt käyttöönotettu Pet Camera-järjestelmä kuvaa yrityksen innovatiivista toimintatapaa, jossa koiran ja sen omistajan positiivinen asiakaskokemus halutaan maksimoida. Hoitolan tilat ovat erittäin korkeatasoiset ja koirien hyvinvointiin panostetaan jatkuvasti. Vierashuoneen yhteydessä toimii monipuolinen lemmikkitarvikkeiden verkkokauppa Lemmikkikauppa.fi.

Lisätietoja:

Simo Tolonen
Yrittäjä
Lemmikkihoitola Vierashuone Oy
Puh. 040 961 5319
simo@vierashuone.fi